dejavnosti
  hitre povezave  
  vizitka
  govorilne ure
  urniki
  šolski zvonec
  publikacija - LDN šole
  dokumenti
  spletne povezave  
  Spletna učilnica Moodle
Twitter @OsNaklo
  šolsko glasilo Kapljice
Zgodovina - 2. svet. vojna
Ministrstvo za šolstvo
Občina Naklo
Državni izpitni center
  Učiteljska.net
  Zmaga - spletno učenje
  Spletni slovar PONS
  Projekti  
   
  Nova igrala v Dupljah  
 
Uspelo nam je! Uspešno smo zaključili že naš drugi projekt nakupa igral, tokrat v Dupljah.

Šolski sklad je izbiral med mnogimi ponudniki in se odločil za ponudnika Ecoplay, ki nam je ponudil atraktivna, moderna otroška igrala. Investicija je vredna zagotovo preko 15.000 €. Na račun Šolskega sklada pa nam je uspelo zbrati preko 10.000 € finančnih sredstev.

Po preverjenih informacijah lahko rečem, da smo zagotovo v Sloveniji eden izmed najuspešnejših osnovnošolskih Šolskih skladov, na kar smo v našem kraju zagotovo ponosni in si lahko štejemo v čast.

Rada bi se zahvalila vsem, ki so na kakršenkoli način pripomogli k nakupu teh igral, predvsem staršem, ki so prispevali vsaj kak evro, OŠ Naklo, predvsem gospodu ravnatelju Blažu Beleharju za uspešno skupno sodelovanje in njegov posluh. Seveda pa ne smemo pozabiti, da je naša Občina priskočila na pomoč. Tudi gospod Korenčan je bil takoj pripravljen začeti z deli. Hvala tudi vsem ostalim, ki so urejali in pripravljali teren za postavitev igral.

Zahvala gre tudi moji ekipi Šolskega sklada: g. Blažu Beleharju, ge. Zlati Rakovec, g. Matjažu Jerucu, ge. Sonji Gorenc, ge. Mateji Benedik in g. Janezu Gregorčiču. Hvala vam, v veselje mi je bilo sodelovati z vami.

Tako smo s skupnimi močmi osrečili naše najmlajše in jim omogočili igro med bivanjem v šoli in vrtcu Duplje. Naše vodilo je bilo OTROCI MORAJO IMETI IGRALA in tega smo se držali, uresničili smo cilj in smo zelo zadovoljni, da nam je uspelo osrečiti naše najmlajše.

Več utrinkov z otvoritve si oglejte tule.

Nikolina Rozman
Predsednica Šolskega sklada OŠ Naklo
     
 
 
 
 
     
OŠ Naklo, 2008