dejavnosti
  hitre povezave  
  vizitka
  govorilne ure
  urniki
  šolski zvonec
  publikacija - LDN šole
  dokumenti
  spletne povezave  
  Spletna učilnica Moodle
Twitter @OsNaklo
  šolsko glasilo Kapljice
Zgodovina - 2. svet. vojna
Ministrstvo za šolstvo
Občina Naklo
Državni izpitni center
  Učiteljska.net
  Zmaga - spletno učenje
  Spletni slovar PONS
  Projekti  
   
  Zgodba naj se nadaljuje... (zaključna misel nekdanje predsednice šolskega sklada)  
 

Zaključila sem svoj dvoletni mandat kot predsednica Šolskega sklada Osnovne šole Naklo. Priznati moram, da sem ponosna na vse, kar smo dosegli, saj smo s skupnim delom uspeli vzpostaviti dober zgled, kako lahko in kako naj delujejo šolski skladi v osnovnih šolah v Sloveniji.

V dvoletnem obdobju smo postavili dvoje igral, organizirali dobrodelni koncert, sodelovali na novoletnem bazarju ter dnevu šeg in navad. Ob tem smo z veliko volje uspeli pritegniti številne sponzorje in dobrotnike, ki so podprli naša prizadevanja. Resnično sem vesela, da smo kot usklajen tim uspeli doseči vse zastavljene cilje in s tem osrečili naše najmlajše, hkrati pa smo tudi sami pridobili dragoceno življenjsko izkušnjo solidarnosti in medsebojne človeške povezanosti.

Ob tej priložnosti se zahvaljujem čudoviti ekipi Šolskega sklada Osnovne šole Naklo za vloženo delo in sodelovanje. Zahvala pa gre tudi delavcem osnovne šole, občine, donatorjem in staršem, ki so podpirali in omogočili naše skupne cilje. Ponosna sem, da smo v naši občini tako solidarni in pomagamo na različne načine ustvarjati boljše pogoje za igro in učenje naših otrok.

Na tej točki sem se ob številnih izzivih odločila, da prepustim priložnost vodenja šolskega sklada še drugim, saj sem trdno prepričana, da se uspešna zgodba našega šolskega sklada lahko nadaljuje še naprej in da je v okviru staršev še veliko sposobnih in pripravljenih posameznikov, ki si zaslužijo priložnost.

Novi ekipi šolskega sklada želim veliko uspehov in ji v vzpodbudo polagam naslednjo misel: “Ko verjamete v ljudi, lahko ti naredijo nemogoče“(N. Dornan).

Nikolina Rozman

Predsednica Šolskega sklada 2008-2010

     
 
 
 
 
     
OŠ Naklo, 2008