dejavnosti
  hitre povezave  
  vizitka
  govorilne ure
  urniki
  šolski zvonec
  publikacija - LDN šole
  dokumenti
  spletne povezave  
  Spletna učilnica Moodle
Twitter @OsNaklo
  šolsko glasilo Kapljice
Zgodovina - 2. svet. vojna
Ministrstvo za šolstvo
Občina Naklo
Državni izpitni center
  Učiteljska.net
  Zmaga - spletno učenje
  Spletni slovar PONS
  Projekti  
   
  2. dan povezanosti: Združeni v raznolikosti!  
 
Dan Evrope, 9. 5. 2016, smo zaznamovali tudi na naši šoli. Med glavnim odmorom smo na šolskem igrišču pripravili dejavnosti pod skupnim geslom »Združeni v raznolikosti«, ki je geslo Evropske unije. Našo povezanost smo izrazili na tri načine. Vsak, ki je želel sodelovati, je upošteval 3 pravila – oblekel je nekaj rumenega v čast soncu in zvezdam v zastavi Evropske unije, iz zelenega papirja je izrezal list v obliki drevesnega lista in nanj napisal nekaj besed v enem izmed evropskih jezikov (pozdrav, prijazno besedo, uporabno frazo …) ter svoje ime in razred. Zadnje pravilo pa je bilo, da je vsak udeleženec prišel na igrišče, nalepil svoj list na drevo ter zaplesal ob glasbi. V Naklem smo imeli celo živo glasbo – igral je Primož Gnidovec, plesali pa smo račke.

Pred plesom smo podelili tudi prve vstopnice na zaključno prireditev, ki so jih učenci zaslužili na prvem dnevu povezanosti – zapisali svoj izviren svoj ali drug avtorski verz. Tudi za drug dan povezanosti bomo podelili vstopnice.

Naslednji, zadnji letošnji dan povezanosti, bo 20. maja. Naj namignemo, da bo barva rdeča in da bo to spet priložnost za pridobitev vstopnice.

Se vidimo v petek, 20. 5. 2016!

     
 
 
     
  Galerija slik  
 
       
 
     
OŠ Naklo, 2008