|
Kultura |
|
 |
 |
 |
 |
|
Tradicionalni slovenski zajtrk - 19. 11. 2019 |
|
|
Na letošnji dan slovenske hrane smo v petek, 15. novembra, tudi na naši šoli izvedli Tradicionalni slovenski zajtrk. Na šoli se zavedamo, da je lokalno pridelana hrana kakovostnejša. Zajtrkovali smo bio črni kruh, maslo, med, mleko in jabolko. Vsa živila so bila pridelana ali izdelana v občini Naklo. Kruh so spekli v Pekarstvu Triller, maslo izdelali na Poličarjevi kmetiji, med nam je pripeljal čebelar Janez Pivk, mleko je prišlo s kmetije Muhovc in jabolka s kmetije Matijovc. Zajtrk je bil zelo okusen in smo ga z veseljem pojedli.
Foto: Matija Šavs in Brina Korenčan, 6. a
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galerija slik |
|
|
|
|
|
|
|