dogodki  
  hitre povezave  
  vizitka
  govorilne ure
  urniki
  šolski zvonec
  publikacija - LDN šole
  dokumenti
  spletne povezave  
  Spletna učilnica Moodle
Twitter @OsNaklo
  šolsko glasilo Kapljice
Zgodovina - 2. svet. vojna
Ministrstvo za šolstvo
Občina Naklo
Državni izpitni center
  Učiteljska.net
  Zmaga - spletno učenje
  Spletni slovar PONS
  Zgodilo se je  
 
Kultura
 
  Sedem tekmovalcev z najvišjimi priznanji - 10. 6. 2020  
 

Kljub zelo okrnjenemu številu tekmovanj iz znanj in športnih tekmovanj se je v sredo, 10. 6. 2020, z ravnateljem srečalo sedem najuspešnejših tekmovalcev in njihovih mentorjev. Tekmovalci so se udeležili tekmovanja iz logike, tekmovanja za Cankarjevo priznanje in kviza Male sive celice. 

Zlata priznanja so prejeli:

Krištof Koštrun, 7. a: zmaga na kvizu Male sive celice (mentor Dimitrij Banda), Ana Pikelj, 8. a: Cankarjevo priznanje - slovenščina (mentorica mag. Tatjana Lotrič Komac), Mark Sajovic, 8. a: zmaga na kvizu Male sive celice (mentor Dimitrij Banda), Anže Konjar, 8. c: logika (mentorica Tihana Smolej), Hana Andolšek Vrtovšek, 9. a: logika (mentorica Tihana Smolej), Maja Jarc, 9. b: zmaga na kvizu Male sive celice (mentor Dimitrij Banda), Ema Šparovec, 9. b (mentorica Tihana Smolej), Cankarjevo priznanje - slovenščina (mentorica mag. Tatjana Lotrič Komac). 

Ob čestitki za dosežen uspeh je ravnatelj Milan Bohinec poudaril, da nas taki taki uspehi, za katere se moramo dodatno potruditi, vložiti veliko znanja in energije, na koncu izpolnjujejo, nas delajo močnejše. Zahvalil se je mentorjem, ki z leti pridobivajo izkušnje in znajo svoje učence usmeriti še v tiste malenkosti, ki ločijo najboljše tekmovalce od dobrih. Tekmovalci so se strinjali, da je bilo vloženo veliko truda, a se ta na koncu izplača. Predvsem pa se tako mentorji kot učenci med seboj spoznajo tudi na drugačen način, kar pogosto prinese zavezništvo za dolgo.

Besedilo in fotografije: Tatjana Lotrič Komac

     
 
 
     
  Galerija slik  
 
     
 
     
   
 
OŠ Naklo
 
 
domov | šola | dogodki | pouk | učenci | starši | zaposleni | vrtec