dogodki  
  hitre povezave  
  vizitka
  govorilne ure
  urniki
  šolski zvonec
  publikacija - LDN šole
  dokumenti
  spletne povezave  
  Spletna učilnica Moodle
Twitter @OsNaklo
  šolsko glasilo Kapljice
Zgodovina - 2. svet. vojna
Ministrstvo za šolstvo
Občina Naklo
Državni izpitni center
  Učiteljska.net
  Zmaga - spletno učenje
  Spletni slovar PONS
  Zgodilo se je  
 
Kultura
 
  OŠ Naklo nagrajena za lanskoletno Glasbeno tekmovanje Mini Evrovizija ob EDJ - 23. 9. 2020  
 

Se spomnite, kako smo lani v tem času med odmori za malico poslušali pesmi Evrovizije? Na tak način smo na naši šoli obeležili evropski dan jezikov, vam polepšali čas in vas opomnili, da je znanje jezikov pomembno.

Ker vam je bila prireditev zelo všeč, smo se učiteljice odločile, da jo predstavimo tudi drugim šolam v Sloveniji. Našo zamisel smo predstavile na Pedagoškem forumu Zavoda RS za šolstvo ob evropskem dnevu jezikov, ki je potekal od 9. septembra do 18. novembra 2019. Na forumu je bil tematski poudarek na izkoriščanju večjezikovnega potenciala. Prispevke smo učitelji oddajali v spletnem obrazcu, ki je imel enajst delov, in sicer: avtorji in izvajalci dejavnosti, sodelujoči, čas in kraj dejavnosti, vrsta dejavnosti, cilji, vsebina, potek in izvedba, rezultati, refleksija o ciljih, vsebini in izvedbi, odzivi in fotografije.

Poslanih je bilo 24 prispevkov, od tega 21 z osnovnih in trije s srednjih šol. Prispevke je pregledala komisija in se odločila za deset najboljših. Zelo nas je razveselila novica, da je bila izbrana tudi naša šola s prispevkom Glasbeno tekmovanje Mini Evrovizija.

Nagrado sva na svečani prireditvi v Orehovem gaju danes prevzeli učiteljici Maruša Jazbec Colja in mag. Vera Stoilov Spasova.

Evropski dan jezikov bomo tudi letos na naši šoli obeležili, in sicer v obliki natečaja. Ta petek, 25. 9. 2020, vas vabimo, da se nam pridružite, da skupaj spregovorimo v različnih jezikih.

     
 
 
     
  Galerija slik  
 
       
 
     
   
 
OŠ Naklo
 
 
domov | šola | dogodki | pouk | učenci | starši | zaposleni | vrtec