dogodki  
  hitre povezave  
  vizitka
  govorilne ure
  urniki
  šolski zvonec
  publikacija - LDN šole
  dokumenti
  spletne povezave  
  Spletna učilnica Moodle
Twitter @OsNaklo
  šolsko glasilo Kapljice
Zgodovina - 2. svet. vojna
Ministrstvo za šolstvo
Občina Naklo
Državni izpitni center
  Učiteljska.net
  Zmaga - spletno učenje
  Spletni slovar PONS
  Zgodilo se je  
 
Kultura
 
  Prejeli smo priznanje za naj kulturno šolo med velikimi šolami - 27. 9. 2018  
 

S ponosom objavljamo, da je Javni sklad RS za kulturne dejavnosti (JSKD) naši šoli podelil naziv najbolj kulturne šole v Sloveniji v kategoriji velikih šol. Za najbolj kulturno šolo leta je izbral Osnovno šolo Mokronog.

S projektom Kulturna šola JSKD spodbuja kulturno vzgojo in mladim omogoča ustvarjalnost na različnih umetnostnih področjih. Najbolj kulturno šolo leta 2018 je razglasil predsednik republike Borut Pahor, ostala priznanja (tudi priznanje naši šoli) pa sta podelila minister za znanost, znanost in šport Jernej Pikalo ter minister za kulturo Dejan Prešiček. V nagovoru je predsednik države Borut Pahor izpostavil pomembnost razumevanja kulture v najširšem smislu in dodal, da je prepričan, da prihaja generacija, ki je ambiciozna, vedoželjna in bo z zavedanjem o kulturi in umetnosti medsebojnega sodelovanja lahko preživela izzive časa, ki je pred nami.

Za namen predstavitve uspeha bomo organizirali slovesnost z razvitjem zastave, ki smo jo prejeli. Na njej bodo prisotni vsi učenci. Praznovali bomo v četrtek, 4. 10. 2018, ob 9.30.

Čestitke si zaslužite prav vsi, ki ste kadarkoli pripravljali kulturne dogodke, zbrali podatke za prijavo in sestavili predstavitveni film.

ravnatelj Milan Bohinec

     
 
 
     
  Galerija slik  
 
 
 
     
   
 
OŠ Naklo
 
 
domov | šola | dogodki | pouk | učenci | starši | zaposleni | vrtec