starši  
 
  hitre povezave  
  vizitka
  govorilne ure
  urniki
  šolski zvonec
  publikacija - LDN šole
  dokumenti
  spletne povezave  
  Spletna učilnica Moodle
Twitter @OsNaklo
  šolsko glasilo Kapljice
Zgodovina - 2. svet. vojna
Ministrstvo za šolstvo
Občina Naklo
Državni izpitni center
  Učiteljska.net
  Zmaga - spletno učenje
  Spletni slovar PONS
  Priznanje Blaža Kumerdeja  
Priznanje Blaža Kumerdeja


Za izjemne dosežke pri razvoju in uvajanju novosti v vzgojno-izobraževalno prakso v zadnjih treh letih je malo pred kulturnim praznikom Osnovna šola Naklo prejela Kumerdejevo priznanje. Priznanje podeljuje Zavod RS za šolstvo in predstavlja eno najvišjih priznanj na področju šolstva. V imenu vseh zaposlenih ga je pred slovenskim kulturnim praznikom sprejel ravnatelj Milan Bohinec, ki je posebej izpostavil pomen in lepoto vzgojiteljskega in učiteljskega poklica ter delo celotnega zavoda. Poudaril je, da je Osnovna šola Naklo v 20 letih tako v strokovni kot širši javnosti ustvarila ugled kakovostne šole.

Po uradni podelitvi priznanj so v Knjižnici Antona Tomaža Linharta Radovljica oz. njeni enoti Knjižnici Blaža Kumerdeja Bled v četrtek, 9. februarja 2017, odprli razstavo Priznanja Blaža Kumerdeja za šolsko leto 2016. Na razstavi, ki je bila na ogled do konca februarja, se je kot nagrajenka predstavila tudi Osnovna šola Naklo. V kulturnem programu, ki so ga pripravili učenci Osnovne šole prof. dr. Josipa Plemlja Bled, so predstavili vse nagrajence in jim še enkrat čestitali.

Na prejeto Kumerdejevo priznanje smo zelo ponosni, saj nam pomeni veliko nagrado, je dokaz uspešnega dela in plod prizadevanj za prenos sodobnih pedagoških praks v redno delo, hkrati pa nam daje nov elan za delo v prihodnje.

 

Več o nagradi na spodnjih povezavah:

- Prijeli smo Kumerdejevo priznanje!

- Razstava Kumerdejevih nagrajencev na Bledu

- Prispevek o Kumerdejevih nagrajencih

 

 
   
 
OŠ Naklo
 
 
domov | šola | dogodki | pouk | učenci | starši | zaposleni | vrtec