učenci  
 
 
 
 
 
  projekti  
  kotički učiteljev  
  hitre povezave  
  vizitka
  govorilne ure
  urniki
  šolski zvonec
  publikacija - LDN šole
  dokumenti
  spletne povezave  
  Spletna učilnica Moodle
Twitter @OsNaklo
  šolsko glasilo Kapljice
Zgodovina - 2. svet. vojna
Ministrstvo za šolstvo
Občina Naklo
Državni izpitni center
  Učiteljska.net
  Zmaga - spletno učenje
  Spletni slovar PONS
  Projekti  
   
  Praznovanje srčnih dejanj  
 
Od novembra do konca decembra smo se učenci in učitelji vključili v akcijo Daj naprej!, s katero smo želeli med seboj širiti srčna dejanja. V torek, 22. 12, 2015, pa smo se zbrali na praznovanju najbolj navdušujočih srčnih dejanj. Na prireditvi smo tako slišali, da so učenci počistili razrede, da so gospe čistilke imele manj dela, obiskovali svoje babice in dedke v domu starejših občanov, pomagali domačim, ki težje opravljajo dela ali jih za vse primanjkuje časa. Našli so čas za varovanje leto in pol stare sestrice, delali družbo bolnim, pozdravljali starejše, jim pomagali skuhati, pospravljali stanovanje in še mnogo drugih drobnih opravil. Za svoje dejanje dobili pohvalo, prijazno besedo, nasmeh in hvaležnost. Predvsem pa je bil nekdo zaradi tega srečnejši.
Med tistimi, ki so najbolj nazdušili, so bili:
Nika Jevšek iz 4. a, Carolina Mendillo iz 5. a, Hana Andolšek Vertovšek iz. 5. a, Žana Šumrada iz 7. a, Jerca Gril iz 8. a ter Vita Mavrič, Ana Šimenc in Neža Tomažič iz. 8. b.
Med učitelji pa Petra Korenjak Marčun ter organizacijski odbor, ki je pripravljal program ob upokojitvi učiteljice Tine Primožič.

Program je vodila Maja Drinovec, nastopala sta pevska zbora 6. razreda in 7.-9. razreda pod vodstvom Andreja Vršiča. Na glasbilih sta igrala še Ana Šavs in Timotej Savernik, recitirala sta Matic Leskovec in Manca Balantič.

Za fotografije je poskrbel Črt Štrubelj.
     
 
 
     
  Galerija slik  
 
     
 
     
   
 
OŠ Naklo
 
 
domov | šola | dogodki | pouk | učenci | starši | zaposleni | vrtec